COWABUNGA URBAN FOOD

СТВОРЮЄМО НОВУ ГАСТРОНОМІЮ ДОСТАВКИ

COWABUNGA URBAN FOOD

СТВОРЮЄМО НОВУ ГАСТРОНОМІЮ ДОСТАВКИ

COWABUNGA URBAN FOOD

СТВОРЮЄМО НОВУ ГАСТРОНОМІЮ ДОСТАВКИ

Cowabunga – не заклад з місцями для гостей. Ми, вуличний апетит у коробці.

Cowabunga – не заклад з місцями для гостей. Ми, вуличний апетит у коробці.
Cowabunga – не заклад з місцями для гостей.
Ми, вуличний апетит у коробці.

Ми не відкривались урочисто. Ми просто зʼявились, як голод після туси.
Наші страви – не про етикет. Вони про мʼясо, хруст, сир і кайф.
Ми крафтові, бо ми – справжні.
І якщо в когось будуть питання – хай краще спершу поїсть..

Ми не відкривались урочисто. Ми просто зʼявились, як голод після туси.
Наші страви – не про етикет. Вони про мʼясо, хруст, сир і кайф.
Ми крафтові, бо ми – справжні.
І якщо в когось будуть питання – хай краще спершу поїсть..


  1. Стартували ми в червні 2023, з волонтерської кухні в Харкові. Там же й народились як бренд і відразу пірнули в жару: два фуд-сезони на фудкорті “7 склад”. Потрапили в матеріали програм на «1+1»

Паралельно попадали в огляди Кацуріна та Птушкіна

Паралельно попадали в огляди Кацуріна та Птушкіна

  1. Потім, 1,5 роки будували систему в Івано-Франківську, де зібрали всі можливі факапи. Але не здались. А відпрацювали не лише смаки, а навчилися пакувати, виживати і рости. Огляд Євгена Синельникова нижче!

  1. Потім, 1,5 роки будували систему в Івано-Франківську, де зібрали всі можливі факапи. Але не здались. А відпрацювали не лише смаки, а навчилися пакувати, виживати і рости. Огляд Євгена Синельникова нижче!

  1. І тепер – Київ. Новий рівень. Темна кухня. Delivery only. Але з мʼясом, як на барбекю у друзів.


Наші страви – не про етикет. Вони про м’ясо, хруст, сир і кайф.

Сендвічі по 240–420 г, де м’яса більше, ніж хліба.

Мʼясоцентричні анти-боули. Питні супи. Без фальші.


Ми крафтові, бо ми – справжні.

І якщо будуть питання, то краще спершу поїж.

  1. І тепер – Київ. Новий рівень. Темна кухня. Delivery only. Але з мʼясом, як на барбекю у друзів.


Наші страви – не про етикет. Вони про м’ясо, хруст, сир і кайф.

Сендвічі по 240–420 г, де м’яса більше, ніж хліба.

Мʼясоцентричні анти-боули. Питні супи. Без фальші.


Ми крафтові, бо ми – справжні.

І якщо будуть питання, то краще спершу поїж.


Два Atlas (2024 і 2025).

Два Atlas (2024 і 2025).

  1. Стартували ми в червні 2023, з волонтерської кухні в Харкові. Там же й народились як бренд і відразу пірнули в жару: два фуд-сезони на фудкорті “7 склад”. Потрапили в матеріали програм на «1+1»

  1. Стартували ми в червні 2023, з волонтерської кухні в Харкові. Там же й народились як бренд і відразу пірнули в жару: два фуд-сезони на фудкорті “7 склад”. Потрапили в матеріали програм на «1+1»


Паралельно попадали в огляди Кацуріна та Птушкіна

Cowabunga — це люди, які не вміють стояти рівно:

Cowabunga — це люди, які не вміють стояти рівно:
Cowabunga — це люди, які не вміють стояти рівно:

Кухар, який спілкується з маринадом; художник, що накидав нового персонажа на пакування просто біля столу видачі; гість, який замовив шість сендвічів і забув соус… ну що ж, брате.

Кухар, який спілкується з маринадом; художник, що накидав нового персонажа на пакування просто біля столу видачі; гість, який замовив шість сендвічів і забув соус… ну що ж, брате.

Кухар, який спілкується з маринадом; художник, що накидав нового персонажа на пакування просто біля столу видачі; гість, який замовив шість сендвічів і забув соус… ну що ж, брате.

Ми готуємо від серця. Ретуші тільки в інсті, не в їжі.
Ми готуємо від серця. Ретуші тільки в інсті, не в їжі.

Ми готуємо від серця. Ретуші тільки в інсті, не в їжі.

Тім іс

Тім іс
Тім іс
Половина команди – на кухні. Друга половина – робить стікери, меми, і комікси про Ковабангу.
Половина команди – на кухні. Друга половина – робить стікери, меми, і комікси про Ковабангу.

Половина команди – на кухні. Друга половина – робить стікери, меми, і комікси про Ковабангу.

Тут кожен персонаж живе власним життям. Сьогодні він в сторіс, завтра на твоїй футболці, післязавтра – на стіні в туалеті.

Тут кожен персонаж живе власним життям. Сьогодні він в сторіс, завтра на твоїй футболці, післязавтра – на стіні в туалеті.

Заварились, як бульйон – спонтанно і гаряче

Заварились, як бульйон – спонтанно і гаряче
Заварились, як бульйон – спонтанно і гаряче

Ми не планували ставати кимось. Просто зробили сендвіч, потім ще один, потім намалювали персонажа, далі – антибоул та салат, а потім усе це вибухнуло в Cowabunga (що в перекладі з гавайської - ВАУ). Ми – це смак та настрій в упаковці. Фартук, гриль, посмішка, трохи панку і багато мʼяса та бажання годувати ресторанно але на вулиці.

Ми не планували ставати кимось. Просто зробили сендвіч, потім ще один, потім намалювали персонажа, далі – антибоул та салат, а потім усе це вибухнуло в Cowabunga (що в перекладі з гавайської - ВАУ). Ми – це смак та настрій в упаковці. Фартук, гриль, посмішка, трохи панку і багато мʼяса та бажання годувати ресторанно але на вулиці.

Ми не планували ставати кимось. Просто зробили сендвіч, потім ще один, потім намалювали персонажа, далі – антибоул та салат, а потім усе це вибухнуло в Cowabunga (що в перекладі з гавайської - ВАУ). Ми – це смак та настрій в упаковці. Фартук, гриль, посмішка, трохи панку і багато мʼяса та бажання годувати ресторанно але на вулиці.

Ням

Ням

Кусь

Кусь

Хрум

Хрум

Вау

Вау

ТИ АБО ЗАМОВЛЯЄШ, АБО ЖИВЕШ У НУДНОМУ СВІТІ

Ми не будемо тебе переконувати.
Але сендвічі чекають.

ТИ АБО ЗАМОВЛЯЄШ, АБО ЖИВЕШ У НУДНОМУ СВІТІ

Ми не будемо тебе переконувати.
Але сендвічі чекають.

ТИ АБО ЗАМОВЛЯЄШ, АБО ЖИВЕШ У НУДНОМУ СВІТІ

Ми не будемо тебе переконувати.
Але сендвічі чекають.

COWABANGA URBAN FOOD

ЗАМОВЛЕННЯ ТА САМОВИВІЗ:

Київ, вул. Глибочицька, 13, корп. 3

+380 68 599 40 48

Cowabunga – їжа, яку хочеться постити і зʼїдати до останнього 💥

Замовляй улюблений сендвіч, антибоул чи іншу позицію меню і насолоджуйся моментом так, як хочеться тобі 💔

КОЛИ РОБИТИ ЗАМОВЛЕННЯ?

Понеділок - Неділя: 11:00 - 20:00


COWABANGA URBAN FOOD

ЗАМОВЛЕННЯ ТА САМОВИВІЗ:

Київ, вул. Глибочицька, 13, корп. 3

+380 68 599 40 48

Cowabunga – їжа, яку хочеться постити і зʼїдати до останнього 💥

Замовляй улюблений сендвіч, антибоул чи іншу позицію меню і насолоджуйся моментом так, як хочеться тобі 💔

КОЛИ РОБИТИ ЗАМОВЛЕННЯ?

Понеділок - Неділя: 11:00 - 20:00


COWABANGA URBAN FOOD

ЗАМОВЛЕННЯ ТА САМОВИВІЗ:

Київ, вул. Глибочицька, 13, корп 3

+380 68 599 40 48

Cowabunga – їжа, яку хочеться постити і зʼїдати до останнього 💥

Замовляй улюблений сендвіч, антибоул чи іншу позицію меню і насолоджуйся моментом так, як хочеться тобі 💔

КОЛИ РОБИТИ ЗАМОВЛЕННЯ?

Понеділок - Неділя: 11:00 - 20:00


  1. Потім, 1,5 роки будували систему в Івано-Франківську, де зібрали всі можливі факапи. Але не здались. А відпрацювали не лише смаки, а навчилися пакувати, виживати і рости. Огляд Євгена Синельникова нижче!

Два Atlas (2024 і 2025).

  1. І тепер – Київ. Новий рівень. Темна кухня. Delivery only. Але з мʼясом, як на барбекю у друзів.


Наші страви – не про етикет. Вони про м’ясо, хруст, сир і кайф.

Сендвічі по 240–420 г, де м’яса більше, ніж хліба.

Мʼясоцентричні анти-боули. Питні супи. Без фальші.


Ми крафтові, бо ми – справжні.

І якщо будуть питання, то краще спершу поїж.