
СТВОРЮЄМО НОВУ ГАСТРОНОМІЮ ДОСТАВКИ
Cowabunga – не заклад з місцями для гостей. Ми, вуличний апетит у коробці.
Cowabunga – не заклад з місцями для гостей. Ми, вуличний апетит у коробці.
Cowabunga – не заклад з місцями для гостей.
Ми, вуличний апетит у коробці.
Ми не відкривались урочисто. Ми просто зʼявились, як голод після туси.
Наші страви – не про етикет. Вони про мʼясо, хруст, сир і кайф.
Ми крафтові, бо ми – справжні.
І якщо в когось будуть питання – хай краще спершу поїсть..
Ми не відкривались урочисто. Ми просто зʼявились, як голод після туси.
Наші страви – не про етикет. Вони про мʼясо, хруст, сир і кайф.
Ми крафтові, бо ми – справжні.
І якщо в когось будуть питання – хай краще спершу поїсть..

Стартували ми в червні 2023, з волонтерської кухні в Харкові. Там же й народились як бренд і відразу пірнули в жару: два фуд-сезони на фудкорті “7 склад”. Потрапили в матеріали програм на «1+1»



Паралельно попадали в огляди Кацуріна та Птушкіна
Паралельно попадали в огляди Кацуріна та Птушкіна

Потім, 1,5 роки будували систему в Івано-Франківську, де зібрали всі можливі факапи. Але не здались. А відпрацювали не лише смаки, а навчилися пакувати, виживати і рости. Огляд Євгена Синельникова нижче!
Потім, 1,5 роки будували систему в Івано-Франківську, де зібрали всі можливі факапи. Але не здались. А відпрацювали не лише смаки, а навчилися пакувати, виживати і рости. Огляд Євгена Синельникова нижче!
І тепер – Київ. Новий рівень. Темна кухня. Delivery only. Але з мʼясом, як на барбекю у друзів.
Наші страви – не про етикет. Вони про м’ясо, хруст, сир і кайф.
Сендвічі по 240–420 г, де м’яса більше, ніж хліба.
Мʼясоцентричні анти-боули. Питні супи. Без фальші.
Ми крафтові, бо ми – справжні.
І якщо будуть питання, то краще спершу поїж.
І тепер – Київ. Новий рівень. Темна кухня. Delivery only. Але з мʼясом, як на барбекю у друзів.
Наші страви – не про етикет. Вони про м’ясо, хруст, сир і кайф.
Сендвічі по 240–420 г, де м’яса більше, ніж хліба.
Мʼясоцентричні анти-боули. Питні супи. Без фальші.
Ми крафтові, бо ми – справжні.
І якщо будуть питання, то краще спершу поїж.
Два Atlas (2024 і 2025).
Два Atlas (2024 і 2025).
















Стартували ми в червні 2023, з волонтерської кухні в Харкові. Там же й народились як бренд і відразу пірнули в жару: два фуд-сезони на фудкорті “7 склад”. Потрапили в матеріали програм на «1+1»
Стартували ми в червні 2023, з волонтерської кухні в Харкові. Там же й народились як бренд і відразу пірнули в жару: два фуд-сезони на фудкорті “7 склад”. Потрапили в матеріали програм на «1+1»
Паралельно попадали в огляди Кацуріна та Птушкіна


Cowabunga — це люди, які не вміють стояти рівно:
Cowabunga — це люди, які не вміють стояти рівно:
Cowabunga — це люди, які не вміють стояти рівно:
Кухар, який спілкується з маринадом; художник, що накидав нового персонажа на пакування просто біля столу видачі; гість, який замовив шість сендвічів і забув соус… ну що ж, брате.
Кухар, який спілкується з маринадом; художник, що накидав нового персонажа на пакування просто біля столу видачі; гість, який замовив шість сендвічів і забув соус… ну що ж, брате.
Кухар, який спілкується з маринадом; художник, що накидав нового персонажа на пакування просто біля столу видачі; гість, який замовив шість сендвічів і забув соус… ну що ж, брате.
Ми готуємо від серця. Ретуші тільки в інсті, не в їжі.
Ми готуємо від серця. Ретуші тільки в інсті, не в їжі.
Ми готуємо від серця. Ретуші тільки в інсті, не в їжі.






Тім іс
Тім іс
Тім іс
Половина команди – на кухні. Друга половина – робить стікери, меми, і комікси про Ковабангу.
Половина команди – на кухні. Друга половина – робить стікери, меми, і комікси про Ковабангу.
Половина команди – на кухні. Друга половина – робить стікери, меми, і комікси про Ковабангу.
Тут кожен персонаж живе власним життям. Сьогодні він в сторіс, завтра на твоїй футболці, післязавтра – на стіні в туалеті.
Тут кожен персонаж живе власним життям. Сьогодні він в сторіс, завтра на твоїй футболці, післязавтра – на стіні в туалеті.
Заварились, як бульйон – спонтанно і гаряче
Заварились, як бульйон – спонтанно і гаряче
Заварились, як бульйон – спонтанно і гаряче
Ми не планували ставати кимось. Просто зробили сендвіч, потім ще один, потім намалювали персонажа, далі – антибоул та салат, а потім усе це вибухнуло в Cowabunga (що в перекладі з гавайської - ВАУ). Ми – це смак та настрій в упаковці. Фартук, гриль, посмішка, трохи панку і багато мʼяса та бажання годувати ресторанно але на вулиці.
Ми не планували ставати кимось. Просто зробили сендвіч, потім ще один, потім намалювали персонажа, далі – антибоул та салат, а потім усе це вибухнуло в Cowabunga (що в перекладі з гавайської - ВАУ). Ми – це смак та настрій в упаковці. Фартук, гриль, посмішка, трохи панку і багато мʼяса та бажання годувати ресторанно але на вулиці.
Ми не планували ставати кимось. Просто зробили сендвіч, потім ще один, потім намалювали персонажа, далі – антибоул та салат, а потім усе це вибухнуло в Cowabunga (що в перекладі з гавайської - ВАУ). Ми – це смак та настрій в упаковці. Фартук, гриль, посмішка, трохи панку і багато мʼяса та бажання годувати ресторанно але на вулиці.



ТИ АБО ЗАМОВЛЯЄШ, АБО ЖИВЕШ У НУДНОМУ СВІТІ
Ми не будемо тебе переконувати.
Але сендвічі чекають.
ТИ АБО ЗАМОВЛЯЄШ, АБО ЖИВЕШ У НУДНОМУ СВІТІ
Ми не будемо тебе переконувати.
Але сендвічі чекають.
ТИ АБО ЗАМОВЛЯЄШ, АБО ЖИВЕШ У НУДНОМУ СВІТІ
Ми не будемо тебе переконувати.
Але сендвічі чекають.
Потім, 1,5 роки будували систему в Івано-Франківську, де зібрали всі можливі факапи. Але не здались. А відпрацювали не лише смаки, а навчилися пакувати, виживати і рости. Огляд Євгена Синельникова нижче!

Два Atlas (2024 і 2025).


І тепер – Київ. Новий рівень. Темна кухня. Delivery only. Але з мʼясом, як на барбекю у друзів.
Наші страви – не про етикет. Вони про м’ясо, хруст, сир і кайф.
Сендвічі по 240–420 г, де м’яса більше, ніж хліба.
Мʼясоцентричні анти-боули. Питні супи. Без фальші.
Ми крафтові, бо ми – справжні.
І якщо будуть питання, то краще спершу поїж.

